🙋🏻‍♂️ Кратка информация за мен

Здравей, казвам се Страхил Иванов и от почти 10 години се занимавам с фитнес тренировки, хранене и създаване на здравословни навици... Но мисля, че щом си тук, може би вече ме познаваш, затова ще бъда кратък в представянето си.

Като малък имах доста проблеми с теглото и това в крайна сметка ме подтикна да избера професията си... или тя избра мен? (Не знам кое от двете е!)

Като онлайн фитнес треньор съм работил с хиляди българи, желаещи да отслабнат и да изчистят излишните мазнини, или пък да качат чиста мускулна маса и да оформят тялото си... всичко това - по здравословен и безопасен начин!

Целта ми при работата с клиенти е на първо място те да са здрави и жизнени (защото здравето е по-важно от всичко), а след това идва визията.

В личен професионален план се стремя непрекъснато да чета и да съм запознат с последните изследвания и тенденции в здравословното хранене и тренировките и редовно закупувам и следвам професионални обучения, базирани на тези научни открития, за да се развивам и усъвършенствам в това, което правя. След което се опитвам да предоставя тази обширна (и понякога трудно-смилаема) научна информация на клиентите и читателите си, но в перифразиран и обяснен по възможно най-лесно разбираем начин формат.

Така че смея да твърдя, че ще ти предоставя наистина ценни знания и умения, които ще ти позволят да влезеш във форма, независимо от целта ти. Най-хубавото е, че тези знания са основополагащи и ще ти служат вярно години наред!

Тук, в тази абонаментна програма, споделям именно това - всичките си знания и опит, натрупани през тези 10 години обучение и работа с клиенти, но поднесени в практичен формат - под формата на тренировки, хранителни режими, обширни статии, видео уроци и книги, от които можеш свободно да се възползваш!

Е, това е накратко за мен. А ако искаш да ме опознаеш още по-добре, можеш да прочетеш цялата ми история на този линк.

Внимание!

Няма как да минем и без още една важна част, защото по закон съм длъжен да го кажа:

Информацията, представена в тази абонаментна програма не е предвидена за лечението и/или предотвратяването на заболявания или като заместник на професионалното лекарско мнение. Аз, като автор, не поемам отговорност за психически или физически вреди, настъпили директно или индиректно, вследствие от самостоятелното практическо прилагане на информацията в това онлайн обучение.

Ако се съмняваш, че имаш някакъв медицински проблем, първо потърси компетентна медицинска помощ. Преди да пристъпиш към даден хранителен режим или тренировъчна програма, трябва да преминеш през преглед на физическото си състояние, в това число, по преценка на твоя лекар, проверка на сърдечната функция и провеждане на кръвни изследвания.

С уважение,

Страхил Иванов


Прочетох го