💬 Защо създадох тази платформа

Благодаря ти!

Искам първо да ти благодаря, че се включи в това обучение и реши да ми се довериш. Фактът, че в момента четеш това изречение, означава, че цениш моето мнение и се доверяваш на съветите ми. А твоето доверие е изключително важно за мен.

Казвам това, защото искам да знаеш, че за мен това не е просто поредната "продажба", "клиент" или "абонат". Сам виждаш, че цената е символична, а информацията, до която получаваш достъп, е огромна.

Така е, защото наистина искам да съм сигурен, че ще можеш да постигнеш желаните от теб резултати и ще останеш доволен, затова в предстоящите модули и уроци в абонамента ще ти предоставя всички ценни знания и материали на тема здравословно хранене и тренировки, които са ти нужни, за да потигнеш целта си успешно.

И след като уточнихме това, можем преминем нататък...

Защо създадох тази платформа?

Както може би знаеш, от дълги години работя с клиенти, на които изготвям хранителни режими с цел отслабване, покачване на мускулна маса и като цяло - подобряване на визията. Обикновено преди да изготвя хранителен режим провеждам разговор с клиента, по време на който редовно чувам въпроси от типа: "Вярно ли е, че не мога да ям протеин и въглехидрати на едно хранене (разделно хранене)?"; "Вярно ли е, че ще надебелея ако ям след 18 часа?"; "Вярно ли е, че ще кача мазнини ако ям ориз или картофи?"; "Мога ли да тренирам само горна част, само корем, само (...)?" и други подобни...

Тези въпроси ми показват, че за съжаление повечето хора имат фундаментална липса на знания за правилното хранене и пълноценни тренировки и това до момента ги е спирало да постигнат добри резултати. Те нямат план за действие, а по-скоро се носят по течението, попадат и залагат на случайни статии в интернет и спазват съветите в тях с надеждата нещо най-после да проработи. За съжаление хората, които пишат много от тези статии, също нямат представа за какво говорят и подвеждат много други с написаното.

Гръмки заглавия като "не яж въглехидрати след 18 часа", "не яж въглехидрати, за да отслабнеш" и т.н. бързо грабват вниманието и подвеждат. А много хора изпълняват насляпо тези безумни съвети, без да са наясно защо го правят и каква е логиката зад такова действие.

Именно тази липса на знания и нуждата от по-добро информиране ме провокираха да създам това обучение. Искам хората в България да имат достъп до възможно най-вярната, точна и надеждна информация за правилното хранене и оптимални тренировки, за да могат да постигат целите си успешно, без да стават жертва на погрешната информация, която не само няма да им помогне, а може и да им навреди.

Един пример...

Ще ти дам и нагледен пример, за да ме разбереш по-добре: Представи си, че искаш да станеш пилот във формула 1. Отделяш месеци наред, за да проучваш различните писти, състезателни стратегии, части и функции на болида и да подобриш времето и скоростта си. Но в същото време, все още не си изкарал курсове и нямаш шофьорска книжка... Това може да ти звучи като пълно безумие, но повярвай ми, когато става дума за здравословния начин на живот, хората непрекъснато допускат подобни на тази грешки.

И така често се получава интелигентни, добронамерени хора, които просто искат да подобрят здравето и визията си и да се чувстват добре, да не постигат никакъв прогрес или дори влошават здравето и визията си, защото подреждат приоритетите си погрешно – фокусират се върху дребни, незначителни детайли, а пренебрегват установените основополагащи принципи за успех.

Предимствата на онлайн академията:

Това обширно онлайн обучение е моят опит да дам решение на този проблем – то представлява система от знания (не просто информация, а ценни знания, поднесени по достъпен, методичен, правилен начин).

Тази система от знания ще ти позволи да хвърлиш поглед над цялата картина, а не просто на отделните детайли. С нейна помощ ще научиш кои са наистина важните неща и кое е излишното и грешното.

Тази широко-обхватна форма на обучение има и друго предимство: като онлайн треньор аз мога да работя индивидуално с много ограничен брой хора. Има лимит, който трудно мога да надскоча, защото няма да имам достатъчно време да обърна внимание на всеки. Дори и да работя нонстоп 24/7 пак ще съм ограничен да помогна на сравнително малък брой хора, в сравнение с всички, които се нуждаят от помощ и насока с хранителния си режим и тренировките.

Затова реших, че най-добрият начин да следвам желанието си да помогна на възможно най-голям брой хора да се грижат за тялото и здравето си по безопасен начин е като създам онлайн обучение, в което да споделя всички свои знания за правилното структурираме на хранителния режим и тренировъчната програма по възможно най-ефективен, лесен и удобен начин, за успешно постигане на поставените цели.

Надявам се така да помогна и на теб, пожелавам ти успех и още веднъж - Благодаря!

Прочетох го